Gebakken Gnocchi

31 Jul

gebakken_gnocchi

Dit is iets wat wij hebben geprobeerd toen we ‘n weekje vissen waren en we moesten koken op twee gaspitjes …
Gnocchi’s zijn Italiaanse deegballetjes gemaakt met aardappelpuree en bloem.
Normaal worden ze gekookt en met ‘n saus geserveerd zoals pasta.
We hebben er dus nog ‘n andere toepassing voor gevonden, gebakken aardappeltjes op ‘n vlugge manier.

Ingrediënten
500 gr Gnocchi – ik heb ze gewoon gehaald in de Carrefour in het versvak
Beetje olijfolie en boter

Bereidingswijze

De boter en olijfolie verhitten en de Gnocchi goudbruin hierin bakken, afkruiden met zout.
Je hebt dan ‘n krokant buitenlaagje en ‘n mals zacht binnenste.
Lekker!

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: