Luxe Omelette

31 Jul

 

Luxe_Omelette

Dit is ’n ideaal gerecht voor dit warme weer.
Niet veel werk en toch voedzaam … ideaal voor de snelle hap als je het mij vraagt …

Ingrediënten
2 eieren
2 schijfjes Parmahesp
1 ajuinepijpje, fijn gesnipperd
Stuk of vijf champignons, fijngesnipperd
20 gr geraspte mozarella
Scheutje melk

Bereidingswijze

De parmahesp samen met de champignons aanbakken in ‘n beetje olijfolie.
Ondertussen de rest van de ingrediënten onder elkaar mengen.
Als de hesp en champignons mooi aangebakken zijn het eimengsel hierover verdelen en mooi laten bakken aan beide kanten.
Smullen maar!

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: