Steak Tagliata

7 Aug

 

tagliata

Dit weekend hebben we ‘n snel en simpel gerecht gegeten, en ook nog gezond ook!
Iets wat Filip hier héél graag eet.
Steak Tagliata, wat in feite gewoon neerkomt op gegrilde steak op ‘n bedje van rucola met Parmesanschilfers.

Ingrediënten
250 gram Irish beef
handvol rucola
Parmesanschilfers naar smaak
Olijfolie, peper en zout
Schijfjes citroen

Bereidingswijze
De steak saignant grillen en in fijne schijfjes verdelen.
Op ‘n bord ‘n half handje rucola leggen.
Hierop de steak leggen en nog wat rucola erboven op doen.
Afwerken met de Parmesanschilfers, en besprenkelen met olijfolie, peper en zout.
Serveren met ‘n paar citroenschijfjes.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: