Minicupcakes met Appel en Kaneel

12 Aug

 

Appelcupcake

Deze hebben we gisteren ook gemaakt, mini cupcakes met appel en kaneel.
Heel gemakkelijk, iedereen kan dit!

Ingrediënten
250 gr suiker
4 eieren
250 gr goede boter
250 gr bloem
2 appels in hele kleine stukjes gesneden
3 el suiker
1 kl kaneel

Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 180 graden.
De boter op ’n zacht vuurtje laten smelten en dan van het vuur zetten.
De eieren samen met de suiker opkloppen in de keukenrobot.
De gesnipperde appels mengen met de 3 el suiker en de kaneel.
Dit moet zeker ’n tiental minuten draaien, zodat de massa verdubbeld is.
Daarbij de afgekoelde boter voegen en nog even goed laten draaien.
Met ’n houten lepel de bloem er voorzichtig onderscheppen.
De vormpjes vullen en de cupcakes laten bakken voor ongeveer 20 minuten.
Laten afkoelen en smullen maar!

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: