Pikante Thaise Noodles met Pindakaas

19 Aug

Pindapasta

Deze heeft vorige week ook ergens op de menu gestaan.
Voor mij, Filip is er zo geen voorstander van.
Ik had ’n overschotje meegenomen naar het werk voor ’n collega en die vond het toch lekker ! 🙂
Het originele recept komt van Buns in My Oven, ik heb enkele kleine aanpassingen gedaan.

Ingrediënten
200 gram eiernoedels
1/2 cup sesam olie
1 eetlepel chili flakes
1/4 cup pindakaas
3 eetlepels honing
6 eetlepels zoete soyasaus
50 gram gehakt zoute nootjes
4 ajuinepijpjes, fijngesnipperd
Peper en zout

Bereidingswijze
De noedels koken volgens de aanwijzingen op het pak.
De sesamolie verhitten met hierin de chilivlokken.
Dit ’n drietal minuten laten doorwarmen.
Daarna de chilivlokken uit de sesamolie zeven.
In de sesamolie daarna de pindaboter laten smelten en alle andere ingrediënten toevoegen (ook de nootjes en de ajuinepijpjes).
De saus goed doorwarmen en mengen met de noedels
Afkruiden naar smaak met peper en zout.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: