Wortelpuree

19 Aug

Wortelpuree

Dit had ik vorige week nog gemaakt.
Het was er niet echt het weer voor maar toch vond Filip het lekker, wortelpuree met ajuinpijpjes.

Ingrediënten
1 kg aardappelen
600 gram wortelen, in schijfjes gesneden
3 ajuinenpijpjes, in kleine stukjes gesneden
125 gram boter
Scheutje melk
Peper, zout, nootmuskaat

Bereidingswijze
De wortelen beetgaar koken in wat gezouten water, afgieten en aan de kant houden.
De aardappelen gaarkoken in gezouten water.
Hierna deze fijnstampen samen met de boter en de melk.
Afkruiden naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Op het laatste de wortelen en de ajuinenpijpjes eronder mengen.

Smakelijk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: